Followers

VOICE OF TIPTOP(TENGKU IBRAHIM PREMIER TRADEMARD OF PERFECTION)

Assalamamualaikum semua reader kat luar sana?...ape khabar korang?harap sihat la ye..aku dalam dilemma selsema nie..ahaks...oke..hari nie hati aku agak baik sebab????ala..x kan tak dapat agak lagi..hmm..okelah,aku cakap..sebab aku kasi salam kat korang..hahha..entry-entry sebelum nie kan susah siket..ala..aku tanya ,aku jawab..bosan betul la..aku punyer blog dah lame berhabuk ..almaklumlah,sikap malas menulis da datang balik!!ayo0000..lari 100m semua....

 sebab kehadiran aku pada pagi nie coz nak kongsi something nga reader2...actually,aku adalah salah seorang ahli koir dekat sekolah..aku pemegang suara sUPPPPPPPPPPranooooooooo...tau x ape 2?suft la dalam internet sendiri..hahha...balik then cari..lepastu,datang balik kat entry nie..sambung baca...


sekarang praktis untuk masuk  koir kebersihan...korang cari aku ke lam picture nie?aku xde la...masa nie aku rela hati untuk jadi photografer..hahhaa...
 ini adalah ahli-ahli suara yang boleh membuatkan telinga kite terkena  kanser..hahahah......masa nie tengah praktis untuk peringkat negeri..bernanah telinga lau tersilap sumbang. tragis kan??


    



















   






sebenarnya,kiteorang cuma berlatih dalam 1 minggu je..jangka masa yang pendek..ditambah pula dengan kemasukan ahli-ahli baru...selalu kena hentam dengan cikgu yuspha ziladen..suara sumbang la...picing lari,,,lari tempo...n blablablabalablabla. ye la,ape taknya,mase pertandingan dah dekat..main-main dalam kelas sape suruh?sendiri tanggung maaaa...tapi kami tahu cikgu sayang kami..ayat ape 2??hahaha...rilex la..sekali- sekala buat ayat rintihan kan...mengade betoi la!!

hari nie aku selsema lagi....camne dengan pertandingan?????tinggal  berapa hari lagi...milik siapa gelaran juara tahun ini???adakah masih di tangan smk tengku ibrahim??
debaran akan menyusul....zezssssss!!!!!!!!

p/s: hope dapat kekalkan kejuaraan seperti tahun-tahun lepas....aminnnnn........