Followers

alhamdulillah no.3 negeri

koir menang no.3 negeri...hmm....kire okey la tu..nothing to say..bersyukur sangat-sangat...tapi aku hairan la..kenapa bile aku cadangkan agar video klip kiteorang 2 ,masuk lam fb atau u tube...member-member aku tak nak kasi?banyak betol alasan...huh...ade ke patut,die cakap takot orang len tiru kite punyer skill...aku bukan ape..nak masuk sangat video 2 sebab aku nak suruh keluarga aku tengok..sebenarnye aku tak boleh blootoh dalam hand fon...biase la handfon aku yang murah punyer..so,tak cukup die punyer memory card..ehee......-pecah rahsia-



camni kot gelagat kiteorang....hmm.....not nice la....hahahhaa..tapi cute tu doe....



lepas keputusan diumumkan...kiteorang rase tenang...hhahaha....dah tak risau dah...ciap dapat tidor lagi....nakal kan?tp....masa lam bas..aku rase tak boleh nak lelapkan mate langsung...ye la...semua orang tengah berpesta sambil nyayi-nyayi...memang da tak boleh blah la.....cikgu pom turut serta gak acara nyayi lam bas...hahahhaa..suke sanggat la tu?hahaha...aku pom happy sanggat bila tengok member-member jadi kanak -kanak ribena....hari tu...aku tak boleh ambil paper addmath because ade competition ni la...aiyaaa.....berat rase otak...


muke budak tak habis belajar..hahha...addmath...kenapa la kau susah sangat?ke aku yang susah nak faham?huhuhu..dah habis petua aku cube...tapi masih tak berhasil gak...exercise da buat....ape lagi??ha?cepat jawab...

7 comments:

NUrhidayaH said...

ngantuk..mau tido..huhuk....menulis lam separuh sedar..so,lau salah eja 2..sori la yep?

Miemiey said...

ok je...xde salah..harap2 diaorg terbuka hati nak masukkan lam fb nanti...huhu..gudnite

Miemiey said...

kesian nye...harap2 budak2 ni terbuka pintu hati nak masukkan dalam fb..huhu..gudnite.

NUrhidayaH said...

good nite mimie..hmmm....jumpe kat sekolah plop..hehehe...

❤FaRaH DyaNa❤ said...

c0ngrats !!!

NUrhidayaH said...

welcom farah diana....

Anonymous said...

congrats :D