Followers

menang lagi. :p

selamat pagi korang..hari tu aku da janji kan nak story molly kat korang sal competition koir tu..kiteorg telah mendapat JOHAN...berserta wang RM 3000.00.wohoooo..walaupun duit yang dapat tu hanya untuk dibuat baju.tapi aku amat-amat bersyukur..eah..jap-jap!korang ade rase nak muntah ke dengar ayat puji-pujian dari aku ni?lau ade rase pening-pening lalat atau ape-ape jenis serangga yang sedang kelihatan bermain pusing-pusing dekat kepala korang(cam kartun je kan?)better korang tak payah bace..hehehek...aku pom bangun pagi nie tengah mamai-mamai nak tulis entry kak limah nie khas untuk korang tau..




 Pertandingan tersebut telah diadakan di dewan pejabat pelajaran daerah setiu.memang la tak best sebab dewan tu hanya beberapa meter saje dari rumah aku.aku ingat kan nak bawak pergi jauh-jauh...boleh jalan-jalan makan angin sikit...huh-kesal-lepas  je acara tersebut aku terus balik rumah..bukan jalan kaki la.ustakzah latifah yang offer aku tumpang dia..so,aku pom ape lagi maaaa...teros setuju.bukan gelojoh tapi rezeki tak elok di tolak..lau tolak kang...nanti tak pasal-pasal rezeki tu merajuk dengan aku.sape nak jawab?ko?hahaha(lawak bodoh)






 umi aku tak sempat datang nak tengok persembahan daripada voice of tiptop sebab dia ade urusan penting..memang rugi la.tapi umi aku just telefon nak tanye camna aku punyer persembahan tu..terharu weh..demam aku tak juga kebah mase hari tu..memang menyusahkan la!!unlike!unlike!unlike!



 sekarang kiteorang tengah buat latihan tuk pergi peringakat negeri..tapi tak la praktis mane...aku pom bimbang gak ni.suara aku lak sekarang macam nak pecah bile nyanyi..asal camtu ea...??korang ade lampu ajaib tak nak tolong masalah aku ni?aku dah rase macam buntu something yang boleh buat aku jadi siti nurhaliza...hahahahha



 pertandingan seterusnya berlangsung di kuala terengganu selama tiga hari dua malam..siap pakej makan,tidur,bilik air dan banyak lagi...hmmm..aku rase dah takda pape yang mahu diluahkan disini..sebenarnye banyak lagi.tapi yang sentiasa mendengar luahan ngade2 daripada aku ialah(tekan link disini) rosdiana amalina atau lyn teacy.lau nak follow...pom boleh gak..dia nie ok je..cuma garang siket lau tak kena tempat dan mase...tapi keseluruhan A+




5 comments:

Ekmi Rabat said...

tahniah!


My Latest Entry: Saya akan cuba buat surat sokongan. @_@

NUrhidayaH said...

-admin- :terima kasih....hehehe

Lynn Taecy ^,^ said...

ceh..xley blah pnyer entry...btw,,taniah la..disbbkn suare suprano k0 yg best gilax 2..hahhaha..meremang bulu tengkuk ak..hahaa

NUrhidayaH said...

-admin-..alah..ko ngade kan?saje je nak kne kan aku..ko pom ape kurangnyer...pemegang suara auto yang superb...hidup lynn teacy!hehehe

lynn said...

pujian yg xley blah lgsong..hua777