Followers

meh hidayah jawab....

first and foremost..saye nak ucap time kasih kat tuan empunya diri ain hisyam yang sudi tag name saye..huh...debor perut rase.tak pernah lagi men jawab-jawab soalan cam gini...
hai..lepas habis exam end year form 4...aku masih diuji dengan soalan-soalan yang amat memeningkan kepala(ceh macam la susah sangat)emo je lebih aku nie...wakakaka



here we gooooooooo....lets go bebeh!!hahaha

  1. .awak tanye saye suke awak tak?.........mestilah saye suke awak, ain hisyam(bukan lesbian)hahaa..tak de hak nak saling benci membenci ni...tambah-tambah plak kite same-same pompuan yang ayu......aouch,,ayu ke aku?bleeewkk,cepat ambil baldi..rase cam nak termuntah plak...huhu..
  2. lau pilih antare due 2...saya pilih kepandaian sebab....bile dah berkerjaya,hmm...kecantikan akan datang seiring..tamsilannya,bila dah ade duit...macam2 boleh buat...tp saye suke yang asli punyer...hhehehe...betul ke saya jawab ni?lantak la.haha.
  3. first time.saye gune telefon public!!takde lah..telefon nokia ..yang takde warna tue....bentuk die besar...lau nak buat baling orang pom lari...tapi hidayah tak sekejam tu...saya budak baik..
  4. dapat handfon ...mase darjah empat sebab saya duduk asrama..jauh dari pandangan family...so,sebab anak tunggal..ma kasi fon takot saya dibuli...hehehex...saya sorok telefon tu dalam bungkusan roti gardenia takot hilang....tak pernah guna pom....bawak tuk tujuan kecemasan jer...
  5. betol wei...saya memang failed lau suruh jawab soalan cam gini...huhuhu...jawab sesedap rase ajinamoto je ni...
  6. bantal busuk?tak de la..hahaha...tak pernah ade pom...tapi lau mase baby dulu tak tau la tu...
  7. nie memang soalan penampor la...tak syak lagi..memang la saye sayaaaaaaannnnnggg sangat kat family...hahahahaa...
  8. xder..takde langsung hobi jd photografer...
  9. x kidal..normal..kanan...
  10. jemput la!coz awak ade ciri-ciri jadi penyambut tetamu..hahahaa...niat dah jahat...gurau je awk...
  11. dah foloow pom..jangan risau...awak punyer blog cantik giler...


nih ha..die punyer rules yang perlu dan wajid korang ikot 
Rules : 
1-You must post these rules. 
2-Each person post 11 things about themselves in their journal. 
3-Answer the question that tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer. 
4-You have to choose 11 people to tag and link them to the post. Go their page and tell them you have tagged him/her.No tag backs.
5 No stuff in the tagging section about "You are tagged when you're reading this" you legitimately (have to tag 11 people)


soalan dari miss hidayah korang yang ayu nih...aiseymennn..

1-korang suka ak tak?

2-kalau diberi pilihan antara kecantikan & kepandaian, korang pilih mana 1 ?

3-handphone apa yang korang guna untuk first time dalam hidup ?

4-time form berapa korang dapat handphone ?

5-percaya tak cakap aku kalau aku kata time korang buat entry ni korang tengah perah otak fikir nak tulis apa?

6-korang ada bantal busuk tak macam aku ? agak2 korang bg rated sikit tahap kebusukan bantal korang?

7-soalan mintak penampor : korang sayang mak bapak korang tak ?

8-sapa kat sini ada kamera dslr ? sila maklumkan kt aku sebab aku nk photoshoot free. =.='

9-korang kidal ke tak?

10-kalau korang buat apa2 event boleh tak korang jemput aku. ?

11-soalan mntak maki : sudi tak korang follow blog aku? nanti aku follow korang balik.



kak ain... saye copy soalan awak ye.... hehhee xde idea la nk buat soalan sndiri, otak tgah pening ni.hehehe ..ok pda nama2 yg telah hidayah tag tu silala jawab soalan2 tersebut seperti di atas ye. ^__^ slamat menjawab . =)

miss mimi karami aizen

miss ieyra chomot

miss sijejarikekembar.

miss lyn yeon lonely hahaha

miss farah ezaa

miss farah diana

saya hanya mampu mentag name hanya enam orang sahaja.....da ngantuk..zezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzssssssssssss.

6 comments:

Ain Hisham said...

thanks dayah sbb sudi jawab soalan akk , hehee. dlu time akk skolah asrama sorok fon dlam bantal , tebuk sikit bantal, simpan dlam2 sikit .=)

Fieco said...

penat kan maen tag2 nie,
tp best.. haha XD

NUrhidayaH said...

ain hisyam:hahaha..same la kite..cume saye beza sikit je..sorok lam roti...huhu...welcome2..no hal la....

NUrhidayaH said...

fieco:yup...memag pnat men tag2 name nie...tp best la jugak...

yen(toka ziizokukuto) said...

wah kena tag,,panjng lebar awk jawab ye,,,sejuk perut org yg tag tu,,hehehe,,,btw,,salam kenal,,salam aidil adha ;)

NUrhidayaH said...

owh..hahaha...saya memang rajin menulis...eah tak la..gurau je...hmm...hehehe..salam kenal jugak ngan yen...salam aidil adha... ;)