Followers

Surat Layang Bawah Mejaku


Serius ni bro!hahhaha..tak sangka lak aku,akhir-akhir tahun camnie aku dapat surat layang kat bawah meja...bukan surat mintak pajak gadai tanah atau ahlong a.k.a ceti haram..tapi surat perkenalan.oit2.hahaha.Aku terima surat tu dengan hati yang terbuka..asalkan tak timbul isu mandrem ke hape ke....huhu.....


Terharu aku dibuatnyer...alahai...ciap dengan surat lagi...huh..yang best nye,takde plak name pemberi...die guna name samaran je..macam kes pembunuhan je kan?hahahhaa...ABU BIN ALI tergelak sendirian aku...bau minyak wangi ape tah kat surat tu...klasik kan?aku harap itu bukan bau minyak dagu.                        .-mulut longkang-
maaf la...just joking..tapi takpe..kasi je..aku tak buang surat-surat tu ...benda yang aku dapat..aku akan simpan baik-baik nak tunjuk kat anak cucu...wawawaa.....

hey..i dapat satu lagi ...tq ya...!!!!!!!!!!!!!!!!!!



wooaaaaahhhh.....jimat duit belanja yang mama aku kasi pagi tadi sebab da dapat ni...tapi..aku nak kasi warning kat ABU BIN ALI..DENGAR YE PROPERLY....awak,dah la tu letak air kotak dalam meja sekolah saya... ma saya kasi duit la tiap-tiap hari untuk pergi sekolah..saya mampu beli sendiri.........
satu lagi suprise aku dapat....ade ke patut kat bawah skali perengan surat tu..die lukis aku punye bracess(pendakap gigi)
malu siot....
surat itu diakhiri dengan picture camnie...huhu....kata die"senyum sokmo"

p/s:ini surat perkenalan aje..korang jangan salah sangka lak....terima kasih kepada si pemberi.....saya dah tau..awak tu siape so..untuk letter pajak gadai yang seterusnye...jangan lah segan-segan guna name anda sendiri.....saya tau..awak suke intai saye punye blog.....    friend forever...and i think it would  be not change until the ends... -peace-


12 comments:

Miemiey said...

hehehe...selamat berbahagia bro

Miemiey said...

hehehe,,,hidayah nie..ngade

NUrhidayaH said...

hahha...mimiey ape kurangnye....

Anonymous said...

hmmm, dafiz huh? ok.
-abu-

NUrhidayaH said...

abu:xde pape la.hehehe..ok.

-senah bt senak-

Miemiey said...

anonymous:dafiz tu dayah punyer tuutttuutt..ttiittiiitt..

Anonymous said...

ok,hmmm..
siapalah kita ni kan?
...........

Lynn Taecy ^,^ said...

kal0 dye baek ap salahnya teruskan..idup xsemestinya kecewa.. Y_Y

NUrhidayaH said...

korang ni suke bebenar sebar gosip murahan..alahai...huhu

princess qiela✓ said...

hehe..best x dpat srat..suke2 x?? haha..apela..k.da niy..law jdie qila orkk..time jew..kn jmat duit..lalala...

NUrhidayaH said...

best la ugak..huhu..-mode:gatal-..xde la...kawan je...hmmm....

Anonymous said...

ohhhhhhhhhhh, ok.