Followers

happy holidays

           
  
Blog i dah bersawang?banyak habuk?ish....ish...ish...hajat di hati memang nak update,,tapi bila ingat yang tahun depan dah nak exam SPM...terpaksa lah aku lupekan hasrat yang ter buku di hati ni....


  
 Masa cuti sekolah..aku kene duduk dengan uncle untuk mengajar aku addmath...huhuk...tapi aku suka!aku memang lemah addmath...sepanjang duduk dengan dia...aku tumpu topik yang form4....uncle aku guru cemerlang addmath kt MRSM Batu Rakit tak macam aku...slow....
 
Insyallah suatu hari nanti mungkin aku akan berjaya kalau aku usaha......kan?

 


 

No comments: