Followers

OMG!!MY homewok....

 
 seram ke korang tengok aku punyer tittle kat atas un?x kan?sebenarnye..aku nie jenis pelupa siket...folio biologi belum di siapkan!NURHIDAYAH!WAKE UP!huh....awak jangan nak ngade-ngade jadi pemalas ea...alasan lupe la tu....hidayah memang macam tu...byak alasan!leceh betul la...


Sebaik sahaja menyedari hal yang sedemikian....jari jemari ku terus mahu menari di atas keyboard lappy...mungkin untuk melepaskan penat dan lelah memikirkan  maklumat ape yang perlu  dan tidak perlu untuk kuisi kedalam bakal folio ku nanti...

Amacam?cantik x bait-bait perkatan kat atas?hadoiiiii....penyakit persaan terlebih da mula timbul...bahaya ni...sebenarnye aku kebosanan..jadi aku pom mahu create idea aku kat blog ni..almaklomlah dah nak dekat sebulan aku tak update..kecian..kecian....


   

ps://aku menulis hanya untuk mengisi masa terluang..bukan untuk mendapatkan publisiti murahan...aku harap kamu mengerti itu...thanks for reading my blog! :) assalamualaikum....

~Pusat Tuisyen Aziz~

   





 Hari ini merupakan hari kedua aku kat pusat tuisyen ni.Best sangat dapat timba ilmu kat situ..walaupun agak jauh,dimana aku tinggal di daerah setiu..tapi tuisyen tu kat daerah besut.. kat sane aku dapat jumpa dengan member-member dari sekolah IMTIAZ BESUT.,SAINS KUALA TERENGGANU...MRSM BATU RAKIT...MRSM BESUT... SM LEMBAH BIDONG dan banyak lagi...ALhamdulillah la..kawan-kawan baru aku ni sangat memahami aku sebagai orang baru dalam kelas ni...
 
hey..budak baru belajar ni..tolong tunjukkan......

 


happy holidays

           
  
Blog i dah bersawang?banyak habuk?ish....ish...ish...hajat di hati memang nak update,,tapi bila ingat yang tahun depan dah nak exam SPM...terpaksa lah aku lupekan hasrat yang ter buku di hati ni....


  
 Masa cuti sekolah..aku kene duduk dengan uncle untuk mengajar aku addmath...huhuk...tapi aku suka!aku memang lemah addmath...sepanjang duduk dengan dia...aku tumpu topik yang form4....uncle aku guru cemerlang addmath kt MRSM Batu Rakit tak macam aku...slow....
 
Insyallah suatu hari nanti mungkin aku akan berjaya kalau aku usaha......kan?