Followers

  
: I don't define my world in black and white because there is so much hiding among the grey . in life , sometimes you can't wait for something to come to you but you have to get up and go for it yourself even sometimes people will try to spoil your happiness just because they have nothing better to do . life always offers you a second chance . it's called tomorrow ::.

 ayat kat atas petikan daripada abang Eijat abdullah....aku suke sangat baca dia punyer blog....best sangat....lau korang tak caye..try r tekan ni http://eijatabdullah.blogspot.com/..Mesti korang gelak sorang-sorang.....die suka bercerita tentang pengalaman hidup..dan..banyak lagi la! korang lau nak tau sangat kan??...pergi lawat sendiri ea...heheheehehehe
malam ni..aku takde mood nak share citer aku...penat sangat kot..next time la ea... k. bye!
##nak pergi buat virus addmath jap,see u soon!## 

 

UNDER STRESS..

I lost my guide,..dah lame aku tak datang sini..kecian..dah penuh dengan sarang labah-labah yang langsung tidak diundang...the real examination(spm) dah dekat..tapi aku pulak dapat masalah tanpe henti-henti..mesti korang tanye aku ade masalah ke tak kan?the answer is yes!aku rindu kawan-kawan aku...sometimes,when i miss you, i listen to music or look at pictures of you,not to reminds me of  you but to make me feel as if i'm  with you.it make me forget the distance and capture with you...

 


That my fault..i create and i must face it! sometime,when we are under a lot  of stress and we snap each other..no one give the attention you do when i have a problem or just need to talk....



Thanks for giving advice to handle my big problem...Aku amat bersyukur mempunyai kamu sabagai kawan aku.....u're the better than a sister.No siblings rivalry.you always know the right things to say
nasihat aku kat my readers ialah a good friends helps you when you fall, a best friends pees their pants laughing,trips you again and call you a**hole.